Izobraževanja

Inštruktor za reševalce iz vode (ponos in nagrada za uspešno delo)

Pri nas vas usposobimo za reševalca iz vode in vam tudi pomagamo pri prvi službi (kot študent, s.p. ali začasna oz. redna zaposlitev). Ker nam je mar za naš poklic, delamo to kvalitetno. Žal ni vsak, ki naredili licenco, tudi primeren za delo reševalca iz vode. Delo z ljudmi je prijetno in te napolni z energijo, je pa tudi včasih nadležno in zahtevno. Zavedati se moramo, da je od nas odvisno tudi marsikatero življenje. Na bazenu nismo, da bi bili: čistilka, redar, policaj,zdravnik, varuška in še kaj. Na bazenu smo, da nudimo pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo (starejši, otroci, neplavalci). Pomembno je, da se mi kot zaposleni in tudi gostje počutijo prijetno. Ker naš poklic spoštujemo, želimo bodoče reševalce iz vode naučiti, kako delati s srcem, kako so male stvari pomembne, obenem pa kako priti in oditi iz službe nasmejan. Prioriteta, zakaj se odločiti za delo reševalca iz vode: v prvi vrsti biti človek, vse ostalo vas bomo naučili in vam pomagali, da se čim hitreje privadite na službo reševalca iz vode. Tečaj se prilagodi posamezniku ali skupini, da osvoji znanje. Tečaj traja 8 dni oz. dokler ne osvojimo znanje. Potrebno je narediti še 2 dnevni tečaj prve pomoči na rdečem križu Slovenije in zdravniški pregled (za reševalca iz vode). Na vse vas najprej dobro pripravimo in vam potem uredimo prijavo na zdravniški pregled, prvo pomoč in izpitno preizkušnjo.

Izpolnjeno prijavnico nam pošljite na info@eriv.si

eriv izobraževanja rdeči križ reševalec iz vode

Pridobitev licence

Si želiš postati reševalec iz vode? Prvi korak, ki ga moreš storiti je opraviti tečaj rdečega križa in preizkus usposobljenosti za pridobitev licence za opravljanje poklica Reševalec iz vode. 

Tečaj masaže

Tečaj klasične masaže poteka po programu za pridobitev NPK Maser/Maserka. Za udeležbo na tečaju ne potrebujete nobenega predznanja, zato je tečaj masaže primeren tako za popolne začetnike kot za tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe znanje oziroma ga formalno potrditi. Po končanem usposabljanju boste namreč prejeli diplomo, ki vam omogoča zaposlitev, delo v tujini ali odprtje s. p.-ja.

eriv tečaj masaže