O nas

eriv obroč reševalec iz vode

Kdo smo

Smo mlado podjetje, ki deluje od leta 2014. Trenutno vključuje 16 članov. Zgodba se je začela odvijati, ko so terme iskale zunanjo pomoč reševalcev iz vode, saj sami niso mogli zagotavljati potrebnega kadra in kakovosti dela na bazenu ter v savnah.

Večina naših članov je že pred tem opravljala delo reševalca iz vode na razločnih objektih in opazili da se s to težavo srečuje več term/kopališč.

Trenutno uspešno sodelujemo z več podjetji in z večletnimi izkušnjami želimo biti prepoznavni po celotni Sloveniji in v prihodnosti sodelovati tudi s tujimi podjetji.

Vizija

Naša osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve naročnikov, dosegati njihovo zadovoljstvo ter ohranjati dolgoročno partnerstvo.

Predvsem na domačem trgu želimo dvigniti nivo kvalitete dela ter pokazati, da so reševalci iz vode pomemben člen vsakega kopališča. Stremimo k temu, da delamo profesionalno, zanesljivo in kvalitetno.

bazen eriv kdo smo
eriv bazen reševalci iz vode

Zakaj mi

Podjetja se velikokrat soočajo s prezaposlenostjo, hkrati pa morajo skrbeti za več področij, zato je lahko kvaliteta dela nekje slabša. V tem primeru je dobro razmisliti o najemu zunanjih izvajalcev.

Če prevzamemo kopališče v celoti, s tem prevzemamo vso odgovornost v zvezi z njim. Tako tudi ne potrebujete zaposlenega kot odgovorno osebo, prav tako pa nimate obveznosti do zaposlenih (bolniški staleži, dopusti, regresi…).